- Finansijski Snowboard - http://www.mcb.rs/blog -

Ay, ay, ay, caramba!

Burrito Madre

Viva Mexico!

Iako na ovim stranicama ne predstavljamo “brzu hranu”, ovo mesto itekako zaslužuje da se nađe baš ovde i baš sada! Sa kreativnim potpisom ekipe koja stoji iza Tora u Beton Hali, a koji se (pre)poznaje od niza lucidnih detalja do savršenog upućenog i brzog osoblja, Burrito Madre baca sasvim nov pogled na ono što nazivamo “fast food”.

Burito Madre

Burito Madre

Burito koji stiže na kraju magičnog niza koji počinje od peći za tortilje, prelazi preko sjajno začinjene piletine, odležale junetine i meksičkih pikantnih ćuftica, pa kukuruza i dve vrste pasulja, a završava sa dve ljute salse i halapenjo papričicama, zapravo je sjajan i raskošan obrok. Dodajte mu limunadu sa raznim ukusima (breskva, jagoda, hibiskus, krastavac, kamilica) i ćurose sa karamelom ili nutelom, egzotičnu salatu Madre, dobijate kompletan obrok, i to kakav.

Burito Madre jelovnik

Burito Madre jelovnik

Priču zaokružuje živahan i prostran enterijer, ništa manje privlačna bašta, šmek daje porodica živopisnih likova koju predvodi ponosna “Buritto Mama”, a ne propustite ni čuvenu toplu meksičku čokoladu ni Horchatu, slatki napitak sa ukusom sutlijaša.

Burito Mama

Burito Mama

Autentično i brzo, originalno i vrlo prijatno da se i duže zadržite, ovo je mesto koje svaki ozbiljan gurman mora (p)osetiti…

Terazije 27

www.burritomadre.com