- Finansijski Snowboard - http://www.mcb.rs/blog -

Nova aplikacija: Zero click. Naruči svoj obrok brzo i lako!

a

Gladni ste? Lenji? Domino ima aplikaciju za vas. Kompanija je danas predstavila novu mobilnu aplikaciju koja vam omogućava da naručite hranu jednostavnim pokretanjem aplikacije na telefonu. Bez ijednog dodatnog klika.

screen322x572

 

U ovom slučaju, “Zero Click” ili “nula klikova” znači upravo to. Ne zahteva nikakvo logovanje, osim prvobitnog prijavljivanja. Umesto svega toga, jednostavno pokrenete aplikaciju kada želite picu, i to je to. Pica stiže.

screen322x572-1

 

Naravno, nećete poručiti picu baš istog momenta kad pokrenete aplikaciju. Da ne bi bilo slučajnih naručivanja, prvo vam se prikazuje odbrojavanje od 10 sekundi, i ako ne pritisnete dugme da zaustavite tajmer, vaša porudžbina je dostavljena lokalnom lancu isporuke. Na ekranu se zatim pojavljuje potvrda porudžbine.

screen322x572-2

 

Za ovu aplikaciju, kao i ostale Domino aplikacije, potrebno je da se prvo kreira nalog na dominos.com i da napravite “Pizza profil“. Ovaj profil obuhvata omiljenu picu, sa svim detaljima, plus još važnih informacija, broj telefona, adrese za isporuku i detalje kreditne kartice. Sistem “Easy Order” zatim vam nudi digitalni katalog u kojem treba da se odlučite za sistem isporuke koji želite da koristite.

screen322x572-3

 

Aplikacija “Zero Click” dostupna je za iOS i Android. Naručivanje u Srbiji još uvek nije moguće. 🙁

screen322x572-4

Kako Vam se dopada ova aplikacija?

a

a

Izvor: Nova energija