- Finansijski Snowboard - http://www.mcb.rs/blog -

SVE O AKADEMIJI CONTROLLINGA U MINHENU (www.mcb.rs/free)

Controller Akademie Munich je osnovana 1971. godine i specijalizovana je za obuke iz controllinga. Controller Akademie je najpoznatija po Diploma programu koji se sastoji od 5 nivoa i koji je prošlo više od 50.000 nemačkih controllera. Za više informacija pogledaj www.controllerakademie.de

MCB Menadžment Centar Beograd organizuje po programu i licenci Controlling Akademie Munich treninge za Diploma program od 5 nivoa. Kompletni materijali su prevedeni na srpski i prilagođeni domaćoj terminologiji i okruženju. U Nemačkoj ne postoji zvanje sertifikovani controller kao što je slučaj u Velikoj Britaniji  ACCA. Sa druge strane, Diploma program Controller Akademie je postao de facto standard za nemačke controllere.

Primer programa za Akademiju Controllinga koja je urađena po licenci i sadržaju Diploma programa Controller Akademie Munich. Ovu Akademiju Controllinga na srpskom izvodi Menadžment Centar Beograd.

Ovaj tekst je preuzet sa linka www.mcb.rs/free. Kompletan tekst u štampanom obliku možeš pronaći u knjizi “Biblija controllinga”, Bojana Šćepanovića koju možeš kupiti klikom OVDE.