- Finansijski Snowboard - http://www.mcb.rs/blog -

Rossini, novi prijatelj (dobri restorani u Beogradu)

Novo ime na gastro mapi prestonice zapravo je deo, nastavak Amici priče koja već godinama važi za standard kada su pice i paste u pitanju. Smešten u samom centru, na poziciji sa višegodišnjom ugostiteljskom tradicijom, na početku Dobračine ulice i nadomak ključnih gradskih tačaka, Rossini donosi autentičan ugođaj rimske taverne u svakom pogledu.

Otvorena peć na drva, vitrina sa tradicionalnim italijanskim specijalitetima i jelovnik oslonjen na originalne recepture i ručno pravljene testenine, garancija su zaista sjajnih ukusa i kompletnog ugođaja. Hrskavo i tanko testo kao podloga za maštovitu Rossini pizza kombinaciju (peperoni, kapar, beli luk, bosiljak), ili pak pene sa pestom koji sami prave, ukusan napolitanski hleb sa začinskim biljem i paradajzom samo su deo ponude bazirane na testu.

Toskanska salata sa pasuljem i boranijom, grilovanim patlidžanom i tikvicama i pregršt zelenih salata donosi fino osveženje, a atraktivno servirani jagnjeći kotleti novi iskorak u mesnoj ponudi.

Rossini kotleti

Rossini kotleti

Moćan čokoladni fondan, sorbeto i tiramisu, uz homemade limunćino savršena su završnica. Autentični ukusi Italije u autentičnom ambijentu, u samo centru grada…

Dobračina 6
011 328 4340
www.rossini.rs