- Finansijski Snowboard - http://www.mcb.rs/blog -

Boutique-Novo mesto u srcu grada

Za kratko vreme, a zahvaljujući kvalitetu, dizajnu i kompletnom ugođaju, dva mesta u samom srcu grada postala su vrlo prepoznatljiva i veoma omiljena. U pitanju su restorani Boutique od kojih je prvi otvoren na Trgu Republike, a drugi nedavno na samom uglu Knez Mihailove i Kralja Petra.

 

Boutique restoran

Boutique restoran

                                                                                                           
Moderan eksterijer i enterijer koji vešto kombinuje tople boje i prirodne materijale uz smelo poigravanje oblicima i formama (svaki sto ima po četiri različite stolice!) privlači pažnju, koliko i jelovnik koji iznenađuje i cenama i širinom, a osvaja zaista dobrim ukusima i kvalitetnim sastojcima.

 

Boutique enterijer

Boutique enterijer

                                                                                               
Tokom naše jutarnje posete probali smo jedan od favorita: famozni tramezzini tost sa ćurećim prsima, sasvim svež i više nego bogat, serviran uz kisele krastavčiće, kao i bruskete alla Romana sa mocarelom i cherry paradajzom. Nije nas ostavio ravnodušnim ni Super detox- kombinacija cvekle, ananasa, jabuke, pomorandže, šargarepe i đumbira. U glavnom delu je pozamašna selekcija pica sa italijanskim brašnom i originalnim sastojcima, veliki izbor pasta gde pažnju privlače penne Cardinal i Spicy . Ukoliko ste za mesnu opciju, od tortilja sa piletinom i pestom, preko burgera do bifteka i rebarca o kojima se priča po gradu, izbor je zaista impresivan, a tu je i losos u crnom susamu.

 

Boutique jelovnik

Boutique jelovnik

                                                                                                           

Pažljivo čuvajući višedecenijsku tradiciju znamenite poslastičarnice na centralnom gradskom trgu, ponuda kolača oslanja se i na čuvenu Esterhazi i sutlijaš, ali i na nove trendove od cheesecakea u dve verzije (klasičan i New York style), preko sjajnih “hiljadu listića” koje smo probali sa šumskim voćem, do tiramisua serviranog u čaši. Za jutarnji užitak toplo preporučujemo homemade kroasan sa prelivom od crne i bele belgijske čokolade.

 

Boutique poslastice

Boutique poslastice

                                                                                                     
Obe lokacije pružaju više nego prijatan užitak za svaku priliku u svako doba dana, bez obzira da li ste na pauzi za ručak, druženju sa prijateljima ili poslovnom sastanku.

 

Boutique atmosfera

Boutique atmosfera

                                                                                                         
 

Knez Mihailova 52a , Trg Republike 3,  060 31 30 178 (

011 26 21 373)

www.boutiquerestoran.com